Telefoon 06 388 43 988 • Email: info@fonkelnij.nl

IMG_0356Een mamamassage helpt je sneller te herstellen na de bevalling.
Verder richt de massage zich op de spieren die nu extra belast worden.
Bijvoorbeeld door het geven van borstvoeding en het dragen van je baby.

 

De voordelen van een Mamamassage
Je lichaam heeft voor de zwangerschap en bevalling een flinke extra inspanning moeten leveren.
een massage na je bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt en dat je makkelijker ontzwangerd. Het kan wel een jaar duren voordat je lichaam weer helemaal hersteld is. De Mamamassage helpt de klachten te verminderen. Daarnaast geeft het je ook even tijd voor jezelf, of je kind nu 6 weken of 6 jaar is!

Massage in het kraambed bij jou thuis!
Ben je net bevallen en veel last gehad van been en/of rugweeën? Heb je het gevoel de marathon gelopen te hebben en doet je hele lichaam zeer? Boek dan een heerlijke massage aan huis!

Tijdens deze massage kunnen je armen, benen, rug en schouders worden gemasseerd. Denk ook aan een massage voor handen en voeten. Een massage ontspant je spieren en zorgt dat je sneller hersteld na je bevalling.

De mama massage is er voor moeders, vanaf 2 dagen na de bevalling is het mogelijk. Ook indien je een keizersnede hebt gehad, kan je op de massagebank door de uitsparingen heel goed op je buik liggen en genieten van een Mamamassage

Mama en babymassage
Je kan ook gezellig samen met je baby langs komen.  We bespreken kort even hoe het nu allemaal is verlopen. We gaan eerst de baby masseren. Daarna is er even de mogelijkheid het kindje te voeden. Wil je kindje slapen en blijft het rustig, gaan we mama een half uurtje masseren. Heeft het kindje geen zin om daaraan mee te werken, maken we een nieuwe afspraak om mama te kunnen masseren!