Neem direct contact met ons op: Telefoon 0513-629957 of mail info@fonkelnij.nl

Deze massage is er voor kersverse moeders. Een mamamassage helpt je sneller te herstellen na de bevalling. Verder richt de massage zich op de spieren die nu extra belast worden. Bijvoorbeeld door het geven van borstvoeding en het dragen van je baby.

De voordelen van een Mamamassage
Je lichaam heeft voor de zwangerschap en bevalling een flinke extra inspanning moeten leveren. Je spieren en pezen hebben het zwaar gehad. Massage helpt je om je spieren te ontspannen en spieren die je nu extra nodig hebt te versterken. Massage na je bevalling zorgt ervoor dat je lichaam sneller en vollediger herstelt en dat je makkelijker ontzwangerd. Het kan wel een jaar duren voordat je lichaam weer helemaal hersteld is. In dat jaar kun je last hebben van stemmingswisselingen, hoofdpijn en vermoeidheid. De Mamamassage helpt deze klachten te verminderen. Daarnaast geeft het je die broodnodige tijd voor jezelf, of je kind nu 6 weken of 6 jaar is!

IMG_0356Wat kan je verwachten?
De Mamamassage duurt 50 minuten. De eerste keer bespreken we kort je zwangerschap en bevalling. Waar je eventueel klachten hebt en wat je verwachtingen en wensen van de massage zijn. Je wordt gemasseerd met een natuurzuivere olie, speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. De olie kan je helpen bij vermoeidheid, pijnlijke gespannen spieren en moeite met slapen. Na de massage moet je veel drinken om afvalstoffen te verdrijven.

Massage in het kraambed bij jou thuis!
Ben je net bevallen en veel last gehad van been en/of rugweeën? Heb je het gevoel de marathon gelopen te hebben en doet je hele lichaam zeer? Boek dan een heerlijke massage aan huis!

Tijdens deze massage kunnen je armen, benen, rug en schouders worden gemasseerd. Denk ook aan een massage voor handen en voeten. Een massage ontspant je spieren en zorgt dat je sneller hersteld na je bevalling. Tijdens een massage komt oxytocine vrij die erg belangrijk zijn voor de hechting met je kindje en het geven van borstvoeding.

De mama massage is er voor moeders, vanaf 2 dagen na de bevalling is het mogelijk. Ook indien je een keizersnede hebt gehad, kan je snel genieten van een Mamamassage

Mama en babymassage
Je kan ook gezellig samen met je baby langs komen.  We bespreken kort even hoe het nu allemaal is verlopen. We gaan eerst de baby masseren. Daarna is er even de mogelijkheid het kindje te voeden. Wil je kindje slapen en blijft het rustig, gaan we mama masseren.  Heeft het kindje geen zin om daaraan mee te werken, maken we een nieuwe afspraak om mama te kunnen masseren!